Μετά από πολύ «κρυφτούλι», εξόδους σε κουτούκια, όπου δύσκολα θα τους αναγνωρίσουν και πτήσεις στην Ιταλία, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνουν πλέον, στα φανερά τον έρωτά τους.
Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη κοινή εμφάνιση μετά από λίγους μήνες σχέσης σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, αφού έδωσε το παρών στα εγκαίνια της δραματικής σχολής «Τεχνών Εκατό» του καλού του φίλου, Λάκη Λαζόπουλου.Μερικά στιγμιότυπα στο Instagram μαρτυρούν ότι μετά την επίσκεψή τους στο κτίριο «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισαν τη βραδιά τους με την παρέα τους σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά. Μαζί τους βρέθηκαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μανώλης και ο Ιάκωβος Κονταρός και άλλοι επώνυμοι, καθώς και σπουδαστές της σχολής. 
Μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ανανεωμένη. Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την αγκαλιάζει από τους ώμους, χωρίς να ανησυχεί πλέον, μήπως τους παρεξηγήσουν.
 
 
 
 

Leave a Comment