Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε ανοιχτά για την συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, το συμβόλαιο για το Big Brother, καθώς και την κόντρα που προέκυψε ανάμεσά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και πριν μιλήσει για την σχέση του με τον τηλεοπτικό σταθμό, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.Όπως είπε, με την σύζυγό του Δώρα γνωρίστηκαν, όταν ήταν ακομα φοιτητές στη Ρουμανία. «Ωραία χρόνια στη Ρουμανία, δύσκολα, αλλά η Δώρα τα έκανε ωραιότερα. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου πριν 28 χρόνια, δεν έφαγα καψούρα. Εκείνη με ήθελε πρώτη και μετά από έναν χρόνο γίναμε ζευγάρι. Τα φτιάξαμε ένα βράδυ, πολύ ιδιαίτερο. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ελευθερία, στήριξη, πλάκα, θαυμασμός. Πάντοτε στα μάτια της Δώρας εγώ βλέπω το κοριτσάκι που αγάπησα τυχαία, δεν έχει αλλάξει ακόμα ο τρόπος που με κοιτάει, μου αρέσει πολύ πολύ αυτό».Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν για εκείνον το πιο δυσάρεστο περιστατικό που έχει ζήσει, απάντησε πως ήταν η απώλεια του αδερφού της γυναίκας του. «Ήταν φρίκη. Ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει», περιγράφει.Για το κεφάλαιο «Big Brother» ο τραγουδιστής εξήγησε πως ουσιαστικά δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά: «Με ενοχλεί πλέον που εν έτει 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε “δεν βαριέσαι”. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε μία κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και είχαν εξαφανιστεί. Όταν γύρισα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το “Big Brother”. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον, απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο».
 
Όπως τόνισε στην συνέχεια, αυτό που θέλει να δώσει στον κόσμο να καταλάβει είναι ότι «ο μ****** πέθανε, όταν πρόκειται για κακοποιητικές συμπεριφορές».
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *