Η Demi Lovato, η οποία νωρίτερα το 2021 αποκάλυψε ότι αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, αποφάσισε να λανσάρει το δικό της sex toy που είναι φυλετικά ουδέτερο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας πως το «Demi Wand» είναι ένα μικρό κίτρινο sex toy που σκοπό έχει να «αφαιρέσει το στίγμα από την απόλαυση» απενοχοποιώντας την.
Η Demi Lovato, η οποία δημιούργησε το προϊόν σε συνεργασία με τη Bellesa Boutique δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από το να παίρνεις την απόλαυση στα δικά σου χέρια. Έχουμε ξοδέψει τόσο χρόνο να υποκρινόμαστε ότι δεν είμαστε σεξουαλικά όντα. Είναι καιρός να διαγράψουμε το στίγμα. Όλοι δικαιούμαστε την απόλαυση».
 
 
Το sex toy κοστίζει 79 δολάρια είναι αθόρυβο και ιδανικό για όσους συγκατοικούν. Είναι αδιάβροχο και κυκλοφορεί σε κίτρινο χρώμα. Ένα ουδέτερο χρώμα, όπως είπε η Lovato.
«Ήθελα κάτι που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε είναι γυναίκες από τη γέννησή τους είτε είναι τώρα. Ξέρετε είμαι non-binary και αυτό είναι το ραβδί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *