Τη φαντασία της ελεύθερη να οργιάζε άφησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο πνεύμα του Halloween.

Η 39χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είναι βαμμένη με κόκκινη μπογιά και φοράει μόνο τα εσώρουχα της και γούνινες χειροπέδες και δείχνει ως θύμα αιματηρής δολοφονίας.Στη λεζάντα, η Σπιάρς αποφάσισε να το… παίξει και Αγκάθα Κρίστι δίνοντας μια χροιά μυστηρίου: «Πήγε για δείπνο με δύο φίλες και ήπιε ένα ποτό… πήρε ένα ταξί για το σπίτι αλλά βρέθηκε στο πάτωμα από τον γείτονά της… παραμένει μυστήριο ??♀️???… ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο ??♀️?;;;”, ενώ στην αφήγηση της βάζει και την οικογένεια της… “Είχε μια υπέροχη οικογένεια και φυσικά δεν ήταν πουθενά κοντά!!!!”
Επιδιώκοντας να δώσει και μια εξήγηση στην ανάρτησή της γράφει: «Σε έναν τρελό κόσμο σαν αυτό που ζούμε σήμερα είναι σημαντικό να μένουμε ασφαλείς. Όπως κάναμε με τον Covid. Αλλά να συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε. Πέρασαν 13 χρόνια για εμένα και έχω σκουριάσει. Μαμά, μπαμπά μπορώ να οδηγήσω τώρα το αυτοκίνητό μου. Πλάκα κάνω… αλλά αλήθεια τώρα μπορώ να παίξω;»
Η Μπρίτνεϊ ολοκλήρωσε την ανάρτησή της προτείνοντας το υπερφυσικό δράμα τρόμου του 2020, “Locke and Key” στο Netflix, δηλώνοντας, “Είναι πολύ καλό ?!!!”
Αρκετοί από τους ακόλουθούς της έδειξαν να μην κατανοούν την ανάρτησή της, ενώ υπήρξαν και άλλοι που την βρήκαν… δημιουργική.
 
 
μπρι

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *