Για την Ιωάννα Τούνη και την συνεργασία τους στο J2US, την σεξουαλική προσέγγιση στον εργασιακό χώρο, αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Νικηφόρος.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε μπροστά στις κάμερες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά για την συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη, στην περίπτωση που δεν θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν η μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο Τζέιμς, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και εξήγησε πως θεωρεί πιο απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν άνδρα: «Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζεις μια σεξουαλική προσέγγιση στον χώρο της δουλειάς σου. Θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι σε έναν άνδρα που δεν θέλει, λόγω φυσικής δύναμης. Έχουμε μάθει από την φύση μας να είμαστε δυνατοί, τουλάχιστον εγώ έτσι μεγάλωσα».
Τέλος, ο Νικηφόρος μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία όπως αποκάλυψε, ήταν συμμαθητές. «Με την Ιωάννα Μαλέσκου ήμασταν συμμαθητές. Ήταν πάντα ένα πολύ μορφωμένο και ιδιαίτερο πλάσμα, δεν την έχει αλλάξει η τηλεόραση, είναι ο εαυτός της. Είχαμε μια φουρνιά στο σχολείο με πολύ ωραίες γυναίκες, αλλά η Ιωάννα ήταν από τις πολύ ωραίες της Πρέβεζας», εξήγησε.

Leave a Comment