Πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο έκανε χθες βράδυ ο Γιώργος Τσαλίκης και εκεί τον περίμεναν οι κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την κόντρα του με το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα.«Σεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο. Και φυσικά συγχωρώ και φυσικά καταλαβαίνω. Και φυσικά έχω ενσυναίσθηση, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νομίζω ότι νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη. Θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι γενικά όταν αναγκάζομαι να φύγω από το φως και τη δύναμή μου. Στενοχωριέμαι όταν χρειάζεται γενικά να εξηγώ τα αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για το αν έχει κινηθεί νομικά κατά του ΣΚΑΪ: «Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά κατά του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ κινείται νομικά, τα κάνει αυτά στους ανθρώπους. Εγώ ακόμη είμαι κουλ. Δεν μπήκα στην αναζήτηση για να κάνω μία αγωγή να ζητήσω χρήματα. Θα το κάνει ο δικηγόρος μου, ο οποίος μου είπε ότι έχω περιθώριο μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής δήλωσε όλο νόημα: «Έχω πάρει πολλή αγάπη και γι’ αυτό σκέφτομαι τους ανθρώπους –για να κάνω μία σούμα σε όλα τα προηγούμενα που με ρώτησες, και για τον Γρηγόρη και για τον ΣΚΑΪ- τους συμπονώ και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη. Και προσπαθώ να μαλακώνω τη ψυχή μου γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς και τη γυναίκα μου».

Leave a Comment