Στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice ο Πάνος Μουζουράκης εκανε την ανατροπή και «έκλεψε» έναν παίκτη που άφησε εκτός διαγωνισμού ο Σάκης Ρουβάς και κινήθηκε ταχύτατα!

Συγκεκριμένα, στη φάση των knockouts, ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί του steal για να πάρει στην ομάδα του τον Μάριο Θεοδώρου από την Κύπρο, που άνηκε στον Σάκη Ρουβά!
«Μια μέρα πριν την τελευταία παράσταση με τους Ιππείς στο Κατράκειο, κατεβαίνω στο Παλαιό Φάληρο για κάποιες δουλειές και όπως φεύγω για να πάω κάπου αλλού βλέπω μπροστά μου έναν άνθρωπο γνωστό που είχε περάσει από εδώ στα blinds την προηγούμενη μέρα. Όπως σκέφτομαι πως θέλω να γράψω κάτι από την τελευταία παράσταση, του λέω «από κάμερα ξέρεις τίποτα;». Μου απάντησε πως έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, πάμε στο σπίτι, παίρνω την κάμερα, πάμε στο θέατρο, την στήνουμε εκεί και με βοήθησε να βιντεοσκοπήσω αυτό το τραγούδι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Μάριος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.
«Θεωρώ ότι είναι ένα χαρισματικό παιδί και υπάρχει μια σχέση πιο φιλοσοφική που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας και συζητάμε διάφορα πράγματα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και coach του The Voice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *