Για τη μοναδική μουσική νύχτα που θα μας χαρίσει στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στις 21:40 στο MEGA, δίπλα στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Με λόγια ψυχής και εκφράζοντας τον μεγάλο θαυμασμό του για τον «μύθο» Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος θυμήθηκε το απίστευτο τρακ που ένιωθε όταν πρωτοσυναντήθηκε μαζί της.

 
 
«Θυμάμαι από τις στιγμές εκείνες που άνοιξε την αγκαλιά της, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ανεβήκαμε μαζί στη σκηνή και είδα αυτό το μεγαλείο να ξεδιπλώνεται μπροστά μου. Ένιωσα τόσο μικρός, ένα παιδάκι που θα χανόταν στην αγκαλιά ενός μεγαλείου».
Στην ερώτηση ποιο από τα τραγούδια της Μαρινέλλας είναι το αγαπημένο του, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια της Μαρινέλλας που δεν είναι τόσο πολυτραγουδισμένα όσο κάποια άλλα και θα τα ακούσουμε το βράδυ των Χριστουγέννων». Έπειτα, συμπλήρωσε πως νιώθει μεγάλη τιμή που συνάντησε τον μεγάλο «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού.Πρόσθεσε ακόμα πως χαίρεται που συνεργάζεται με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία χαρακτήρισε ένα ξεχωριστό πλάσμα που έχει κερδίσει με την αξία της την αγάπη του κόσμου.Ο αγαπημένος ερμηνευτής ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ οι δυσκολίες που περάσαμε θα ήθελε να λήξουν και όλο αυτό με την πανδημία να τελειώσει εντός του 2022.Ο Αντώνης Ρέμος έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο NOX με πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι που χαρακτηρίζει ως ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν στο Χ-Factor, λέγοντας πως ίσως μπορεί να είναι στην κριτική επιτροπή.

Leave a Comment