Γιορτινή είναι σήμερα η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Κατερίνας Στικούδη, καθώς ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, έχει γενέθλια.Ο DJ Rico έκλεισε τα 47, με την όμορφη γυναίκα του να του εύχεται και δημόσια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, η εντυπωσική performer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εκείνη και ο καλός της αγκαλιάζονται και φορούν την ίδια αθλητική, αμάνικη μπλούζα. Την εποχή που τραβήχτηκε το εν λόγω γλυκό στιγμιότυπο η Κατερίνα Στικούδη ήταν έγκυος στον πολυαγαπημένο της γιο, Βύρωνα, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Μάλιστα, στη λεζάντα της αναφέρει ότι ο εορτάζων είναι εξαιρετικός στον πατρικό του ρόλο.«Χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις @djrico99 !!!
Ποτέ πέρασαν 12,5 χρόνια ούτε που το κατάλαβα. Κι αυτό γιατί κάνεις την κάθε μου μέρα τόσο ξεχωριστή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
Σε αυτή τη φωτογραφία δεν είμαστε δύο, αλλά 3 και στον νέο σου ρόλο είσαι υπέροχος, συγκινητικός. Εγώ και ο Βυρωνας θα σε αγαπάμε για πάντα!!??❤️» σημειώνει η Κατερίνα Στικούδη, εκφράζοντας την αγάπη της προς τον άνδρα της ζωής της, Βαγγέλη Σερίφη.
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *