Η Ρίτα Όρα θέλει να γίνει μητέρα και φροντίζει να είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η γνωστή τραγουδίστρια από το Κόσσοβο είχε καταψύξει τα ωάριά της, όταν ήταν ακόμα 24 ετών και επανέλαβε τη διαδικασία ξανά στα 27 της χρόνια.Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Independent, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια.«Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή. Οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι’ αυτό και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είχε πει η Ρίτα Όρα.Έχοντας βρει πάντως τον έρωτα στα μάτια του Τάικα Γουάιτιτι, η ίδια νιώθει όλο και πιο σίγουρη ότι έκανε το σωστό πράγμα.
«Δεν περίμενα να βρω την αγάπη στην Αυστραλία, ούτε την έψαχνα. Θεωρώ ότι για να προστατεύσεις κάτι, για το οποίο νοιάζεσαι, πρέπει να έχεις μία αίσθηση της ιδιωτικότητας. Δε θα ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά, αν δεν περνούσα όσα έχω περάσει μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της.Αν και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σχέση τους προχωράει υπερβολικά γρήγορα, εκείνοι δε δείχνουν να νοιάζονται. Αντιθέτως, σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο του γάμου.
«Ο Τάικα τη φωνάζει “γυναίκα” του και εκείνη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος άντρας για εκείνη. Αν και όλοι την προειδοποιούν ότι ο Τάικα απλώς “παίζει”, δεν ακούει κανέναν. Είναι απολύτως σίγουρη για εκείνον», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο New Idea.

Leave a Comment