Εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς ο κορωνοϊός στη χώρα μας, με πολλούς celebrities να βρίσκονται δυστυχώς θετικοί λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Πρωτοχρονιά.

Μεταξύ αυτών, και η Αποστολία Ζωή, η οποία πραγματοποίησε InstaStory το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, θέλοντας να ενημερώσει όσους συναναστρέφεται για την κατάσταση της υγείας της. Όπως είναι αναμενόμενο, μπαίνει σε καραντίνα και θα απέχει από τα επαγγελαμτικά της καθήκοντα τις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρει, εμφανίζει ήπια συμπτώματα.
 
 
«Δυστυχώς σήμερα, μετά από PCR test, βρέθηκα θετική στον Covid. Οι sold out εμφανίσεις, που περίμενα με πολύ χαρά στη Θεσσαλονίκη και στο Μόναχο, δυστυχώς αναβάλλονται για αργότερα. Ευτυχώς το περνάω πολύ ελαφριά.
Θέλω να σας πω ότι έκανα self test και rapid και βγήκαν αρνητικά. Αν θέλετε να έχετε σαφή εικόνα για να προστατεύσετε τους γύρω σας, χρειάζεται PCR. Προς το παρόν θα βρίσκομαι σε καραντίνα για μία εβδομάδα, όπως μου είπαν οι γιατροί. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και καλή χρονιά» σημειώνει η όμορφη τραγουδίστρια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *