Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησαν τα μέλη του συγκροτήματος REC, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην ενδοοικογενειακή βία που έχουν δεχτεί.

«Τα πιο αγαπημένα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα με την κόρη μου. Είναι μια αναμενόμενη και τετριμμένη απάντηση. Η κόρη μου ήταν το πρώτο αστέρι που μπήκε στην κορυφή του δέντρου. Είμαι ο Άγιος Βασίλης της και ο φύλακας άγγελός της.Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου, δεν μπορεί να σου λείπει κάτι που δεν έχεις γνωρίσει. Μου έλειπε το πρότυπο. Είχα έναν φόβο στην αρχή μη γίνω σαν τον πατέρα μου, που παράτησε τη μητέρα μου και εξαφανίστηκε. Αν περάσει μπροστά μου ο πατέρας μου, δε θα τον αναγνωρίσω, δεν έχω ιδέα τι μορφή έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Λουμάκης.
«Νιώθω πολύ τον Άρη, είχα τον πατέρα μου μέχρι τα 16 αλλά ήταν τόσο έντονη η ενδοοικογενειακή βία. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να γίνω γονιός εύχομαι να γίνω το αντίθετο από τον πατέρα μου. Ασκούσε σε όλους μας βία, στη μητέρα μου και σε εμένα και τα 2 αδέλφια μου», δήλωσε με τη σειρά του ο Mike.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *