Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ύστερα από αρκετά χρόνια, συναντιούνται ξανά επί σκηνής στο ριζικά ανακαινισμένο χώρο του θρυλικού TEATRO Athens, για να παρουσιάσουν στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και επιτυχίες!

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία! Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος.

 
 
Συμμετέχει ο Dj Anjelo, ένας απ’ τους πιο δημοφιλείς Έλληνες Djs. Το TEATRO Athens καινοτομεί και προτείνει στον κατάλογο του, το Cocktail bar με τους πιο έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραλλαγές των πιο εντυπωσιακών κοκτέιλ καθώς και το Sushi Bar. Ανακαλύψτε το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του TEATRO Athens είναι πλήρωςεμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.
 
 

Leave a Comment