Μια… ραπ μάχη μετατράπηκε σε πραγματικό καυγά καθώς οι «Three 6 Mafia» και «Bone Thugs-N-Harmony» ανέβηκαν στη σκηνή για τον αγώνα τους “Verzuz”.

Η αναμέτρηση στο «Los Angeles Hollywood Palladium» το βράδυ της Πέμπτης, με οικοδεσπότη τον Fat Joe, έκανε έξαλλο τον Bryon Anthony McCane II, πιο γνωστός ως Bizzy Bone, ο οποίος κατηγόρησε τους «Three 6» ότι τον «κορόιδεψαν» όταν τραγουδούσε.Ο Juicy J (μέλος των Three 6 Mafia) απάντησε απαξιωτικά στον Bizzy και οι τόνοι μεταξύ των δυο ανέβηκαν με τις ρίμες να γίνονται προσβολές. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς η ανταλλαγή ύβρεων μετατράπηκε σε ανταλλαγή αντικειμένων και κατέληξε σε ντου πάνω στη σκηνή.Μετά τον καυγά, η ζωντανή ροή διακόπηκε λόγω «τεχνικών δυσκολιών» για λίγα λεπτά, και τελικά συνεχίστηκε με τον Bizzy Bones να ζητάει συγγνώμη.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους», είπε, προσθέτοντας ότι ήθελε «να συνεχίσει το πάρτι».
Η κατάσταση όχι μόνο εκτονώθηκε αλλά στο τέλος του σόου, τόσο οι Three 6 Mafia όσο και οι Bone Thugs-N-Harmony, που έχουν συνεργαστεί με τους Ty Dolla $ign και τον Wiz Khalifa, ενώθηκαν για να μοιραστούν μια αγκαλιά.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *