Στην παρέα του «The 2Night Show» καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) η Κατερίνα Λιόλιου.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και νικήτρια του «J2US» μίλησε για την εμπειρία της στο talent show και την αναπάντεχη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Υπήρχαν «κλίκες» στο σόου;
Φυσικά από τα πρώτα θέματα που συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η εμπειρία της στο φαντασμαγορικό σόου J2US, το οποίο και κέρδισε μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Οι εξαιρετικές και σέξι εμφανίσεις τους σε κάθε επεισόδιο ενθουσίαζαν και άφηναν με ανοιχτό το στόμα και άφωνους κριτές και κοινό – λαμβάνοντας κάθε φορά εξαιρετικά σχόλια – όσο εκείνη και η παρτενέρ της χαίρονταν το κάθε λεπτό στη σκηνή. Αλλά όλα ήταν θέμα σκληρής δουλειάς όλης της υπόλοιπης εβδομάδας όπως εξομολογήθηκε.
«Ήθελα να το κάνω από την πρώτη στιγμή, είχε πολλές πρόβες ήταν πολύ κουραστικό αλλά ήταν τόσα αυτά που αποκόμισα από το J2US που θα το ξαναέκανα αύριο. Καταρχάς η δυνατότητα που σου δίνεται να συμμετέχεις σε μία παραγωγή που σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται στο στήσιμό σου, και το στιλ των τραγουδιών που δεν έχεις τη δυνατότητα να επιχειρήσεις να τραγουδήσεις σε μαγαζί, ήταν υπέροχο».
Για το πώς κατέληξε ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε: «Στην αρχή εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο παιχνίδι αυτό χάρηκα που είναι φιλανθρωπικό και ψάχναμε τον παρτενέρ, δεν υπήρχε γιατί είχαν τελειώσει. Τότε δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου είπαν οι άνδρες μας τελείωσαν αλλά έχουμε γυναίκα».
 
Αναφέρθηκε ακόμη και στις κλίκες στο J2US.
 
«Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US όπως υπάρχουν και στη ζωή. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Είναι λογικό να μην κάνουν παρέα 30 άτομα. Προς τον τελικό όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά ίσως σου δημιουργείται μία αίσθηση “ουφ γιατί αφού το άξιζα;» δήλωσε.
 

Leave a Comment