Το TIME δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2022 και η Adele είναι ανάμεσά τους.

Η λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι γεμάτη με γυναίκες φέτος.Η Adele και η Mary J. Blige περιλαμβάνονται στην ενότητα «Είδωλα» της λίστας μαζί με τον πρόσφατο νικητή του βραβείου Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς, Jon Batiste.
Η Zendaya, η Miranda Lambert και η Michelle Zauner (των Japanese Breakfast) παίρνουν τη θέση τους στην ενότητα «Καινοτόμοι», η Jazmine Sullivan και η Ariana DeBose κέρδισαν μία θέση στην ενότητα «Καλλιτέχνες», ενώ ο Questlove, ο οποίος βραβεύθηκε με Όσκαρ τον Μάρτιο για το ντοκιμαντέρ του «Summer of Soul», εμφανίζεται στην ενότητα «Πρωτοπόροι».
Το αφιέρωμα του TIME στην Adele συνοδεύεται από ένα κείμενο που επιμελήθηκε ο παρουσιαστής James Corden, ο οποίος εξήρε την ικανότητα της τραγουδίστριας να βάζει όλο τον εαυτό της σε ένα τραγούδι.
 
 
Ο James Corden γράφει ότι η Adele «βάζει τα συναισθήματα σε λέξεις, περιγράφοντάς τα με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσαμε ποτέ εμείς οι ίδιοι».«Είναι ωμή, ειλικρινής και κομψή ταυτόχρονα. Ποτέ δεν νιώθουμε ότι μας τραγουδάει. Τραγουδάει για εμάς. Όταν κάθομαι και μιλάω με την Adele, συχνά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αισθάνομαι σαν να είναι μία φίλη από το σχολείο, σαν κάποια που γνωρίζω όλη μου τη ζωή, τόσο πολύ που σχεδόν ξεχνάω το εξαιρετικό ταλέντο της», συνεχίζει.
«Αλλά μετά την ακούω να τραγουδάει στην κουζίνα ή να βροντοφωνάζει μόνο και μόνο για να κάνει τα παιδιά μου να γελάσουν, και αμέσως θυμάμαι: είναι καλλιτέχνης, με την πιο αγνή έννοια της λέξης», αναφέρει.
«Σε μια εποχή που οι άνθρωποι προσπαθούν να πουλήσουν κάθε πτυχή της ύπαρξής τους, σε κάθε συσκευή που μας περιβάλλει, εδώ είναι κάποια που θέλει μόνο να κάνει εξαιρετική μουσική και να τη βγάλει στον κόσμο. Να μας παρηγορήσει, να μας ανεβάσει και να γελάσει μαζί μας», σημειώνει.
Ο James Corden καταλήγει: «Αγαπώ την Adele. Ο κόσμος τη χρειάζεται. Πρέπει όλοι μας να την προστατεύσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».
 

Leave a Comment