Η Άσπα, η αδερφή του Mad Clip, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

Η νεαρή τραγουδίστρια που «αναγεννήθηκε» μέσα από το τραγούδι «Στάχτη» μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία του τραγουδιού της και θυμήθηκε στιγμές από τη ζωή της.Μίλησε για τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό της Mad Clip, την αγάπη που έχει για τη μουσική, το τραγούδι που έγραψαν μαζί αλλά και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο.
«Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον  Πίτερ αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Ήθελε από πολύ μικρός να γίνει τραγουδιστής, πάντα έγραφε στίχους. Έχουμε όλα τα στιχάκια του σε ένα κουτί. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που αγαπάει τόσο πολύ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, γιατί ήταν ο εαυτός του, ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε, στο είδος του. Είχαμε πάει μαζί πέρσι για να κάνουμε ένα τραγούδι, είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που έγραψε και το δικό του μέρος. Το είχα πει ολοκληρωμένα, υπάρχει αυτό το τραγούδι. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, θα ήθελα κάποια στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο» ανέφερε αρχικά η Άσπα.«Δεν ήταν σκληρός ο Mad Clip. Ο αδερφός μου πέρα από το ότι ήταν καλός καλλιτέχνης, είχε χρυσή καρδιά, ήταν καλός άνθρωπος, ήθελε να τους βοηθήσει όλους. Ήταν ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε, ήταν αυθεντικός. Μου άρεσαν όλα τα τραγούδια του, πήγαινα στα πρώτα live του που δεν ήταν πολύ γνωστός. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που περνούσε, το άγχος να τα πας καλά, τα νούμερα, τα views. Έβλεπε την προσπάθειά του να τα καταφέρει και αυτό ίσως την ανησυχεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι, δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα» εξομολογήθηκε για τον Mad Clip.Στη συνέχεια αποκάλυψε αν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».
 
Υπάλληλος σε ξενοδοχείο
 
Η Άσπα όπως είπε εργάζεται σε ξενοδοχείο και εξήγησε γιατί δεν εγκαταλείπει προς το παρόν τη βασική της δουλειά.
«Δουλεύω στην εστίαση από τα 17 μου. Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα και δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο. Μου άρεσε ότι έχει σχέση με τον κόσμο. Από μικρή είχα καραόκε και πάντα τραγούδαγα. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Mad Clip, αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Παλιά είχε στοίχους και τα έχουμε σε ένα κουτί. Έγραφε από μικρός. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου», είπε αρχικά η Άσπα.«Πήγαινα σε πολλά καραόκε και τραγουδούσα. Δεν είχα επιδιώξει ποτέ να ξεκινήσω, μου φαινόταν βουνό. Αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Πάολα. Δεν την έχω γνωρίσει, αλλά μακάρι. Συνεχίζω κανονικά τη δουλειά στο ξενοδοχείο. Αν μου κάνουν πρόταση να είμαι σε νυχτερινό μαγαζί, θα προσπαθήσω να κρατήσω και τη δουλειά μου, μέχρι να δούμε».
Η Άσπα μίλησε για τις αντιδράσεις στο Tik Tok, όταν ανέβασε απόσπασμα του τραγουδιού της. «Την επόμενη μέρα είδα ότι είχε απήχηση, δεν το περίμενα. Το τραγούδι με τον αδερφό μου, το είχε στείλει εκείνος σε πολλούς δικούς του. Ο κ. Σταθάκης ήταν σαν οικογένειά μας και έτσι έγιναν όλα. Όλα έγιναν μέσω του αδερφού μου».Για το αν την αναγνωρίζουν στο ξενοδοχείο: «Κάθε βράδυ δουλεύω. Δεν με αναγνωρίζουν γενικά γιατί είναι και οι μάσκες. Οι συνάδελφοί μου με υποστηρίζουν».
«Άκουσα πρώτη φορά το τραγούδι μου στο ράδιο στις 11 το πρωί. Δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων για όλα», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι είναι φίλη με την Αναστασία.
«Είμαστε υποψήφιες μαζί με την Αναστασία για βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου. Όποιος και να το πάρει είναι τιμή για εμένα».

Leave a Comment