Η Dua Lipa αναμένεται να συμμετάσχει στην επερχόμενη ταινία «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie.

Η 26χρονη τραγουδίστρια θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική στην κατασκοπική ταινία «Argylle» με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στο Apple TV+ και θα εδραιώσει τη θέση της ως σταρ του κινηματογράφου με έναν ρόλο στην ταινία της Greta Gerwig για την εμβληματική κούκλα Barbie.Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μία πηγή από τον χώρο του κινηματογράφου δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun» ότι «η Dua κάνει αίσθηση τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο»
«Εντυπωσίασε πραγματικά στο “Argylle” και διαδόθηκε σε όλο το Χόλιγουντ το πόσο καλή ήταν. Τώρα έχει ενταχθεί στο καστ της “Barbie” μαζί με μεγάλα ονόματα όπως η Margot (Robbie), ο Ryan Gosling, ο Will Ferrell και η Saoirse Ronan», συνέχισε.
«Αν και το “Argylle” είναι μια μεγάλη ταινία από μόνη της, η “Barbie” θα είναι ένας ρόλος που θα αποτελέσει σταθμό για την Dua, επειδή υπάρχει τόσος ντόρος γύρω από την ταινία», υποστήριξε η πηγή.
«Η Dua αποδεικνύει γρήγορα ότι είναι πολύ περισσότερα από μια pop star. Έχει ένα συναρπαστικό μέλλον μπροστά της στον κινηματογράφο», τόνισε.
 

Leave a Comment