Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσο πολύ την πλήγωσε το γεγονός ότι το όνομά της δεν ήταν ανάμεσα στα υποψήφια για Όσκαρ, το 2020.

Στο teaser του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Λατίνα σταρ φαίνεται να κλαίει στο κρεβάτι της, για τον ρόλο της «Ραμόνα» στην ταινία «Hustlers» που τελικά, δεν ενθουσίασε την Ακαδημία.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/rpMZOZTqcQw” scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
Στο ντοκιμαντέρ, που θα έχει τον τίτλο «Halftime», η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ευάλωτη πλευρά της και δεν διστάζει να εκφράσει τη θλίψη της, ενώ εξηγεί πως «ακόμα κι εκείνη έχει τις κακές στιγμές της».«Ήταν πολύ δύσκολο, με έκανε να έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έπρεπε να καταλάβω ποια πραγματικά ήμουν και να πιστέψω σε εμένα και σε τίποτα άλλο», ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια κι ηθποποιός.Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές για την καριέρα της, καθώς εκτός από θαυμαστές, έχει και πολλούς αντιπάλους, οι οποίοι τη θεωρούν απλώς «μία εντυπωσιακή παρουσία» και όχι κάποιο «μεγάλο ταλέντο».Μιλώντας στην Post, το 2018, η σταρ είχε δηλώσει: «Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν μπορώ να χορέψω. Ότι είμαι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα ωραίο σώμα κι αυτό άρχισε να με ρίχνει. Σκεφτόμουν πως ίσως έχουν δίκιο. Όμως, παρά τον πόνο που ένιωθα, συνέχισα. Δεν μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει αυτό που ήθελαν».Ο ρόλος της στρίπερ στην ταινία «Hustlers» είχε ξεσηκώσει το 2020 τους κριτικούς της Ακαδημίας, με τη Τζένιφερ Λόπεζ να θεωρεί πως θα βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα στις υποψήφιες για το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου. Ωστόσο,  δεν είχε δίκιο, όπως αποδείχθηκε.Υποψήφιες για το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου βρέθηκαν τελικά, η Λάουρα Μπερν, η Κάθι Μπέιτς, η Σκάρλετ Γιόχνασον, η Φλόρενς Πιου και η Μάργκοτ Ρόμπι. Η ερμηνεία της Λάουρα Ντερν στην ταινία «Marriage Story» κέρδισε τελικά, τις εντυπώσεις και την έβγαλε νικήτρια.  

Leave a Comment