Για τον Γιώργο Λάγιο και την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του μίλησε ο Βαλάντης.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
«Εννοείται πως δεν θα κάνω πίσω. Θα κατατεθεί η αγωγή εντός της εβδομάδας από τον δικηγόρο μου προς τον Γιώργο Λάγιο. Έστειλα δύο εξώδικα στην πόρτα του, αλλά αδιαφόρησε μάλλον. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει μια τηλεμάζωξη με δικηγόρους και ψυχιάτρους. Αυτός ο άνθρωπος ζητάει διακαώς τη δημοσιότητα με οποιονδήποτε τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Βαλάντης.
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ξεκίνησε όλη αυτή η «διαμάχη» μεταξύ τους.«Ο κύριος αυτός ξεκίνησε να μιλάει μέσω Instagram για εμένα, λίγο μετά το περιστατικό με τη Μυριέλλα στο Survivor, το οποίο ήταν και κομμένο και πρόκειται για ένα μικρό απόσπασμα μόνο από ολόκληρη τη συζήτησή μας. Τα παράπονά του ας τα κάνει στο Survivor, αν νομίζει ότι έχω κάνει τόσο κακό στον κόσμο. Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος για αυτό που έκανε», δήλωσε χαρακτηριστικά.Τόνισε μάλιστα, πως έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία τον έβγαλε «απροειδοποίητα», κατά τα λεγόμενά του στην εκπομπή της.
«Με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά της κυρίας Καινούργιου. Με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν ήθελα να συνομιλήσω με τον Γιώργο Λάγιο. Δεν ήθελα να φανώ αγενής και αναγκάστηκα να τον ακούω. Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και από την πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν στημένο, το είχαν στήσει, ώστε να μην μπορώ να αρνηθώ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, απορώ πώς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά από αυτό», είπε ο τραγουδιστής.
Συμπλήρωσε μάλιστα, πως αν δεν ενδιαφέρονται για τον ίδιο, θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστούν τα παιδιά του.
«Θα έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο. Έχω τρία παιδιά και δεν μπορούν να ακούνε από τον καθένα πως ο μπαμπάς του μπορεί να χειροδικήσει ή να είναι ένα τέρας. Τους το είπα, ότι δεν μπορούν να καταλάβουν, γιατί δεν είναι γονείς. Γι’ αυτό φέρονται έτσι», είπε κλείνοντας.

Leave a Comment