Την άποψή του για τη μονογαμία εξέφρασε ο Αναστάσιος Ράμμος, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο «After Dark», προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις, σχετικά με το πώς ο ίδιος βλέπει τη σχέση και την ιδέα του να είναι δύο άνθρωποι ταίρι για πάντα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πατέρα του.
«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος.
Σχετικά με το εάν θα έλεγε στη σύντροφό του, ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα, ό ίδιος απάντησε: «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις».Στη συνέχεια της συζήτησης, ο συνθέτης μίλησε επίσης για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι. «Κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι από τότε που πήγαινα σχολείο», τόνισε συγκεκριμένα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ξέρει νότες και πως ό,τι παίζει στην κιθάρα το έχει μάθει εμπειρικά.Τέλος, ο Αναστάσιος Ράμμος, αναφέρθηκε και στην περίεργη σχέση που έχει με τον πατέρα του, αλλά και το γράμμα που του έστειλε η μητέρα του.
«Την Παρασκευή που πέρασε έκανα την πρώτη μου συνεδρία στον ψυχολόγο και πλέον καταλαβαίνω και μπορώ να μπαίνω στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και στη δική τους λογική. Έτσι μπορείς να συγχωρείς, να μην έχεις προσδοκίες. Πλέον το ένιωσα ότι είναι η ώρα. Να μην τα γράφω μόνο στα τραγούδια μου. Δεν έχουμε σχέση. Κατάλαβα και θέλω να το κάνω ότι πρέπει να του μιλήσω. Να δω τι κάνει και να μάθω αν είναι καλά. Να του πω ότι μου λείπει και γιατί δεν με παίρνει ένα τηλέφωνο. Πλέον δεν έχω προσδοκίες από τους ανθρώπους, όχι μόνο από τον πατέρα μου. Θέλω τώρα πια να βγάζω από μέσα μου αυτά που νιώθω εγώ. Να πω αυτά που θέλω εγώ. Δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε ρολλά» είπε για τον πατέρα του, ενώ για τη σχέση του με τη μητέρα του τόνισε:
«Πολύ καλά. Ανησυχεί συνέχεια. Προσπαθεί να μου δώσει να καταλάβω ότι εγώ πρέπει να είμαι περήφανος για μένα. Μου έγραψε ένα γράμμα τις προάλλες όπου ανέφερε ότι όλοι είναι περήφανοι για μένα, ζητώντας μου, όμως, να δω εγώ ποιος είμαι». Κάτι που του ανέφερε και ο μαέστρος του, τον οποίο έχει σαν πατέρα. Αυτή η ατάκα ήχησε σαν σφαλιάρα και ουσιαστικά ήταν η αφορμή για να αρχίσει τις συνεδρίες σε ψυχολόγο.

Leave a Comment