Για το πώς περιποιείται τον εαυτό της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις έχει κάνει.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, όπου μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως: «Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου».Σε ερώτηση σχετικά με τη γνώμη που έχει για τις πλαστικές επεμβάσεις, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι: «Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω, δυστυχώς».
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Έλενα Παπαρίζου είχε αναφερθεί και πάλι στο θέμα της εικόνας της, ενώ αποκάλυψε και τι έχει κάνει για να διατηρήσει το σώμα της σε καλή κατάσταση.
«Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είχε πει χαρακτηριστικά στη «Real Life».
Στη συνέχεια, και όσον αφορά το body shaming η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε οτι: «Κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου».

Leave a Comment