Ο παρουσιαστής του X Factor, Αντρέας Γεωργίου, σε μεγάλα κέφια και αυτήν την Κυριακή, επιβεβαίωσε τους κριτές-μέντορες που τον αποκαλούν… «Νουρέγεφ»!

Στην έναρξη του 5ου live show, πλαισιωμένος από δύο χορεύτριες και δύο χορευτές, παρουσίασε μία εκρηκτική χορογραφία στον ρυθμό του τραγουδιού «Turn down for what» του DJ Snake και τους ξεσήκωσε όλους. «Χορεύεις πάντα μόνο τόσο ώστε να μας κάνεις να θέλουμε περισσότερο», του είπε η Μαρίζα Ρίζου.Στη συνέχεια, ο Αντρέας Γεωργίου καλωσόρισε τους κριτές-μέντορες, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, που ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τους δέκα διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους στο «X Factor». Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε ένα κοπλιμέντο στη Μαρίζα Ρίζου λέγοντας ότι της πάει πολύ το μαύρο και μας υποσχέθηκε μία μοναδική βραδιά.
Δίπλα στην κριτική επιτροπή βρίσκεται και απόψε ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης και ο εκρηκτικός Νίκος Μουρατίδης, που θα δώσουν το δικό τους στίγμα με τα καυστικά σχόλια και τις παρεμβάσεις τους.
Το «X Factor» μας έχει συνηθίσει στις μουσικές εκπλήξεις και απόψε, στο 5ο live show, μας επιφύλαξε άλλη μία, όπως μας υποσχέθηκε ο Αντρέας Γεωργίου στην έναρξη.
Στη σκηνή του «X Factor» ανέβηκε η Αναστασία, το φαινόμενο του TikTok και του YouTube, που ξεσήκωσε το κοινό με τις δύο viral επιτυχίες της, «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο». Όσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές, έβαλαν μία boho και ethic πινελιά στο μουσικό talent show του MEGA.
Με μόλις δύο τραγούδια στο ενεργητικό της, η Αναστασία έχει σημειώσει αξιοζήλευτα ρεκόρ. Οι «Αμαρτίες» έχουν μείνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts για πέντε εβδομάδες, έγιναν τριπλά πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις και είναι το βίντεο κλιπ με τις περισσότερες προβολές για το 2022 – συγκεκριμένα 22 εκατομμύρια από τον Ιανουάριο. Και τα δύο τραγούδια έχουν πάει στην κορυφή των YouTube Trends, ενώ το «Λίγο Λίγο» μόλις έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις.

Leave a Comment