Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι και αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που είχε δεχτεί στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και είπε αρχικά, πως κάποια σχόλια που άκουσε στην αρχή, παραλίγο να της κόψουν τα φτερά.
«Όλα αυτά τα συμβάντα, τα λόγια και οι εικόνες που μπορεί να ακούμε όλοι μεγαλώνοντας, ίσως μου έκοψαν τα φτερά στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμασταν παλιά, αλλά δεν μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμαστε τώρα που είμαστε μεγάλοι. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας, αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα μέσα… Πόσο εύκολο είναι για κάποιον πλέον, να πει κάτι για κάποιον άλλο;», είπε χαρακτηριστικά.Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έχει καταφέρει πλέον, να συμπεριφέρεται διαφορετικά, όταν ακούει αρνητικά σχόλια και να τα «γυρνάει» υπέρ της.
«Συνήθως, όταν ακούω κάτι που νιώθω ότι με υποτιμά, με πεισμώνει πάρα πολύ. Δεν μπαίνω να τα βλέπω πια. Παλιά τα παρακολουθούσα και με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά, γιατί πίστευα ότι ήταν αλήθεια», δήλωσε στη συνέχεια.
Τέλος, αναφέρθηκε στην αδερφή της και τονξ πατέρα της, οι οποίοι ζουν στο Σουδάν.
«Η αδελφή μου είναι 14 ετών και ζει στο Σουδάν με τον μπαμπά μου. Μου στέλνει βιντεάκια που κάθεται με τον μπαμπά μου στο λάπτοπ και βλέπουν τα βίντεο μου, το ένα μετά το άλλο, στη σειρά. Είναι περήφανος για εμένα. Μου λείπει πολύ, έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω στο Σουδάν», είπε κλείνοντας η Μαρίνα Σάττι.
 

Leave a Comment