Συνέντευξη παραχώρησε η αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα και αναφέρθηκε στη μουσική της πορεία, αλλά και το ελληνικό #metoo.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στον αδερφό της και γνωστό τραγουδιστή, Πέτρο Ιακωβίδη.«Μοιάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα με τον Πέτρο. Και εξωτερικά και γενικά. Δεν με απομάκρυνε ποτέ από δίπλα του, κάναμε πάντα πολύ παρέα. Είναι ο άνθρωπος, στον οποίο θα μιλήσω για κάτι πρώτα από όλους, πρώτα ακούω τη γνώμη του και μετά, κάνω ό,τι θέλω. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί, με ξέρει 100% και τον εμπιστεύομαι πολύ. Δεν με ενοχλεί καθόλου ο τίτλος “αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη”. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, χαίρομαι που το λένε», είπε χαρακτηριστικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.Όσο για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, δήλωσε: «Θεωρώ πως είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που προσωπικά, δεν έχω βιώσει κάτι άσχημο».
«Πάντα σε όποια στεναχώρια ή δυσκολία κι αν είχα, οι δικοί μου ήταν δίπλα μου, ειδικά ο Πέτρος. Ο πατέρας μου και σε εμένα και στον Πέτρο ερχόταν μαζί μας για να δει σε ποιο μαγαζί δουλεύουμε και με ποιους», πρόσθεσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της. «Ο έρωτας παίζει πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μου. Αν είσαι καλά μέσα σου, βοηθάει και στο πώς είσαι στη σκηνή και σε πολλά άλλα. Ερωτευμένη δεν είμαι, αυτή την περίοδο, είμαι ανοιχτή στο φλερτ, αρκεί να νιώσω κάτι παραπάνω», είπε κλείνοντας.
 

Leave a Comment