Η Δανάη Μπάρκα και η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησαν τον Χρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙSSES, τον Θάνο Λαΐτσα και τον Κώστα Μαυρογένη λίγες μέρες πριν από τη συναυλία τους στο Κατράκειο Θέατρο.
Ο Χρήστος Μάστορας σε ερώτηση της Δανάης Μπάρκα για το πιο αστείο περιστατικό που έχει ζήσει σε συναυλία, θυμήθηκε το εξής: «Έκανα σε συναυλία stage diving και δεν μπόρεσε να με σηκώσει ο κόσμος. Υπολόγισα χωρίς τον ξενοδόχο. Προσπάθησαν να με σηκώσουν και μετά άρχισαν να με τραβάνε. Το παίξαμε ροκ σταρ και φάγαμε πολύ κράξιμο από την παραγωγή».
Για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, ο Θάνος Λαΐτσας είπε ότι τα βλέπουν όλα, αλλά ο Χρήστος Μάστορας συμπλήρωσε: «Τα μπλοκάρω. Αν χαλάνε την αισθητική μου και την αισθητική όσων μας στηρίζουν, τα μπλοκάρω».
Για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών του συγκροτήματος τόνισαν: «Είμαστε πολύ βαρετοί. Δεν υπάρχει καθόλου ίντριγκα μεταξύ μας. Είμαστε πολύ κουλ». Ο Χρήστος Μάστορας προέτρεψε ένθερμα τους νέους καλλιτέχνες να δημιουργούν συγκροτήματα με τις παρέες τους και εξήγησε ότι: «Δεν έχει σημασία αν είμαστε οι καλύτεροι μουσικοί, αλλά μαζί γινόμαστε».
Σχετικά με τη φετινή παρουσία και τις υποψηφιότητες του συγκροτήματος στα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ», που έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00, ο Κώστας Μαυρογένης, ανέφερε: «Εχουμε αγωνία για το αν θα πάρουμε και φέτος βραβείο. Έχουμε πάρει 19 βραβεία σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι πολύ τιμητικό αυτό για εμάς».
Ο Χρήστος Μάστορας συμπλήρωσε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία ευκαιρία για εκείνους να… ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και να βγάζουν τα εσώψυχά τους!
Για τη συμμετοχή του στο «X-Factor» του ΜEGA, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε αισιόδοξος: «Ελπίζω πως θα το πάρω το φετινό “X Factor”, αλλά δεν θέλω να το γρουσουζέψω».
Eπίσης, o αγαπημένος καλλιτέχνης ανακοίνωσε στη Δανάη Μπάρκα ότι στο 5ο live του «X Factor», την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21:00, οι ΜΕΛΙSSES θα παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Για εμένα βράδιασε».

Leave a Comment