Σακίρα και Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης, από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας.
Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους. Σύμφωνα με το El Periodico, η Σακίρα και ο Πικέ πριν την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, βρισκόντουσαν στην πόλη Χλουμπόκα της Τσεχίας, προκειμένου να είναι δίπλα στον 8χρονο τους γιο, Μίλαν, που συμμετείχε σε ένα τουρνουά μπέιζμπολ.Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι μπορεί ο Πικέ και η Σακίρα να επισημοποίησαν τον χωρισμό τους στις 4/6, αλλά ουσιαστικά έχουν πάψει να είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Ακόμη, φημολογείται, ότι σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους έπαιξε το γεγονός, ότι οι δυο τους έχουν κληθεί από την δικαιοσύνη της Ισπανίας για φοροδιαφυγή.«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφερε η σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας.Tα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον χωρισμό του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα, αναφέρουν ότι ο αμυντικός την απάτησε, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι συγκεκριμένες πληροφορίες.
Αρχικά τα ΜΜΕ της Ισπανίας έγραψαν για την μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και για επισκέψεις σε μπαρ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, μαζί με νεαρές γυναίκες. Τις προάλλες το περιοδικό Cuore αποκάλυψε ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο που τίναξε στον αέρα την 12χρονη σχέση του Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων. 
Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την νεαρή κοπέλα αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά βγαίνουν για να περάσουν τον χρόνο τους.

Leave a Comment