Η Selena Gomez σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για ποιο από τα εξώφυλλα δίσκου της ντρέπεται περισσότερο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τη συμπρωταγωνίστριά της, Amy Schumer, για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του.«Κάποιος, όπως η Selena, έχει σεξουαλικοποιηθεί από πολύ μικρή ηλικία. Εσύ, όμως, επέλεξες να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και έχεις το δικό σου στυλ. Θέλει θάρρος να πάρεις αυτή την απόφαση», σημείωσε η Amy.«Έκανα ένα εξώφυλλο για ένα άλμπουμ, για το οποίο ντράπηκα πάρα πολύ», απάντησε η Selena Gomez, κάνοντας αναφορά στον δεύτερο δίσκο της, Revival, που κυκλοφόρησε το 2015, στο οποίο ποζάρει γυμνή.
 
 
«Έπρεπε να δουλέψω αυτά τα συναισθήματα, επειδή συνειδητοποίησα ότι συνέβαινε κάτι πιο βαθύ. Ήταν μια επιλογή με την οποία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Τουλάχιστον είχα κάνει το καλύτερο που μπορούσα και προσπαθούσα να παραμείνω ο εαυτός μου. Αλλά, ως άνθρωπος, δεν είμαι ιδιαίτερα σεξουαλική – ορισμένες φορές νιώθω σέξι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Leave a Comment