Για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πιο πρόσφατη τηλοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το χωρισμό τους.«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε χιουμοριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα.Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».
Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών, λέγοντας ότι: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».

Leave a Comment