Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδης και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του με ένα θέμα υγείας που είχε, αλλά και ο ίδιος, καθώς νόσησε από κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του πατέρα.
«Σήμερα είναι καλά ο πατέρας μου, αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, αλλά δεν πήγε στον γιατρό κι έτσι, χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό, τώρα είναι καλά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό, όπου και ξεκουράζεται».«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω κάτι και μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά, να το πλασάρω στον άλλο, ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι έτσι από εδώ και πέρα», ανέφερε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. «Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορωνοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή, δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω. Πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά», εξήγησε.
«Πέρασα λοιπόν, και τον κορωνοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και τη δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά. Την κλεισούρα όμως, κι όλα αυτά, δεν τα μπορούσα καθόλου», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Χολίδης.

Leave a Comment