Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου για να μαγέψουν το κοινό με γνωστές επιτυχίες.

Oι δύο καλλιτέχνες έδωσαν μια μοναδική συναυλία  στο Θέατρο Άλσος με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει με τις επιτυχίες τους.Η Δέσποινα Βανδή ήταν ιδιαίτερα sexy φορώντας μια ολόσωμη μπλε ηλεκτρίκ φόρμα με λάμψεις που κατέληγε σε μπότα.
 
 
 
 
Ωστόσο στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία. βρισκόταν και η αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα, η οποία πήγε να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή, επί σκηνής.Οι δύο γυναίκες έχουν ποζάρει μαζί στο παρελθόν μέσα από τα social media.
 
 
Τον περασμένο Απρίλη είχε ταξιδέψει στην Κύπρο μαζί με τον αδελφό της, Βασίλη για να απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή μαζί στη μουσική της παράσταση με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ενώ μαζί με την παρέα τους είχαν απολαύσει και τις βόλτες τους εκεί.
Η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο Άλσος για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης απουσίαζε καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» και χθες έπαιζε στον Βόλο, ενώ απόψε θα βρίσκεται στην Καβάλα.

Leave a Comment