Καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο youtube βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου και έπαιξε μαζί του «Θάρρος ή Αλήθεια;».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η τραγουδίστρια ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε τότε στις πλαστικές επεμβάσεις με αφορμή τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

 

 
«Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
 
[youtube url=”https://youtu.be/rvciv5HOymY” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment