Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πιο απαιτητικές στιγμές, που καλείται συχνά να διαχειριστεί επαγγελματικά, καθώς και στη δυσκολία των «όχι» που έχει πει μέχρι σήμερα.
Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τις δυσκολίες της καριέρας της και σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο διεκπαιρεώνει τις απαιτητικές καταστάσεις: «Κατά καιρούς έρχονται τέτοιες στιγμές αλλά είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Την ώρα που γίνεται κάτι που θα μπορούσε να με εξοργίσει, μένω εγκρατής, αλλά την επόμενη μέρα σκέφτομαι τι μπορεί να έχει γίνει και νευριάζω περισσότερο».
«Όμως ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει σύντομη διάρκεια. Για παράδειγμα, έρχεται ένας συνεργάτης μου, που γνώρισα πρόσφατα και μου λέει «δεν στο είχα». Τι σημαίνει αυτό; Πως να νιώσω για το γεγονός ότι δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδάω και παίζω πιάνο; Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο ή έχει αρνητική χροιά. Σιώπησα. Το κάνω πολλές φορές. Είναι περίεργο το συναίσθημα. Ουδέν σχόλιο και προχωράω», τόνισε. 
 
 
Σε συνέχεια των δηλώσεών της η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι και στις δουλειές που αναγκάστηκε να απορρίψει: «Είμαι του όχι. Και πλέον δεν είναι κριτήριο τα χρήματα. Ποτέ δεν ήταν. Εγώ κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι τον εαυτό μου κάπου. Αν δεν τον φανταστώ, φεύγω».
«Έχει τύχει να δώσω τα χέρια, να διαβάσω σενάριο, το οποίο είχε αλλαχθεί και δεν ήταν αυτό που μου είχαν δώσει και έφυγα στο παρά πέντε από ταινία. Ήμασταν στο reading για να ξεκινήσουμε. Δεν ένιωσα καλά, είπα την αλήθεια μου και πως κάποιος άλλος στη θέση μου θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό, είπα ευχαριστώ πολύ και αποχώρησα. Με ευγένεια, χωρίς να προσβάλω κανέναν και λέγοντας αυτό που νιώθω. Με την αλήθεια δεν χάνεις, με το ψέμα χρειάζεται να σκεφτείς πολύ τι έχεις πει και αυτό δεν το αντέχω, κουράζομαι», σχολίασε κλείνοντας η Κατερίνα Στικούδη. 

Leave a Comment