Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απολαμβάνουν τον έρωτά της στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.
Το διάσημο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο του επέλεξε τη γαλλική πρωτεύουσα για να κάνει το ταξίδι του μέλιτος.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το «Hollywood Pipeline», η Τζένιφερ και ο Μπεν μετά τη βόλτα τους στους δρόμους του Παρισιού, κάθισαν σε ένα παγκάκι αγκαλιασμένοι και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.
 
 
«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», είπε πηγή στο αμερικανικό People.
Τα ξένα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε τους κίνηση αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.Την πιο ερωτική πόλη επέλεξαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ για το γαμήλιο ταξίδι τους. Λίγες ημέρες αργότερα, εθεάθησαν στο Παρίσι, το οποίο και επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος, συνοδευόμενοι από τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και από την κόρη της Λόπεζ, Εμ.Η Λατίνα σταρ εντοπίστηκε να περπατάει με τον αγαπημένο της στη γαλλική πρωτεύουσα, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, που σίγουρα δεν την άφησε να περάσει απαρατήρητη.
 
[youtube url=”https://youtu.be/o1_dJ6H6ECA” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
[youtube url=”https://youtu.be/ipaEdyRL9yc” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment