Νίκος Βέρτης αν και φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, φαίνεται ότι δεν είναι μόνος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με ένα μοντέλο. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι ο Νίκος Βέρτης έχει σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια:«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο 5 χρόνια».
 
 
Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε πει για την προσωπική του ζωή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου: «Προσωπική ζωή έχουμε όλοι και εγώ είχα τις σχέσεις μου αλλά προσπάθησα πάντα να αποφεύγω να διατυμπανίζω τις σχέσεις μου… Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι σπίτι μου. Όλοι οι φίλοι μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι, προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου όσο μπορώ κανονικά. Δε θα πάω σε πολυσύχναστα μέρη με την κοπέλα μου» ανέφερε.
«Είναι στόχος ζωής τα παιδιά. Απλά θα πρέπει να έχω τη δύναμη να κάνω στην μπάντα τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και να είμαι εκεί. Να ζήσω τα παιδικά τους χρόνια, δε θέλω να λείπω όλη την ώρα για δουλειά. Εγώ λείπω από το σπίτι 15-20 ώρες την ημέρα, κοιμάμαι από 3-5 ώρες. Δεν είναι ωραίο αυτό, δεν μου αρέσει» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.
«Θα ήθελα η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό μου να είναι καλή μάνα. Φωτογραφίζεις στο μυαλό σου τη γυναίκα που θα κάνει τα παιδιά σου, που θα μεγαλώσει τα παιδιά σου. Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει λίγο από την μητέρα σου. Υπάρχουν γυναίκες που θα βρεις και θα υπάρχει η χημεία. Θέλω να αγαπάει τα παιδιά περισσότερο από εμένα. Να την ενδιαφέρουν περισσότερο από εμένα και τον εαυτό της» είπε ο Νίκος Βέρτης.

Leave a Comment