Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media.

Η φιλανθρωπική του δράση με τον «Άλλο άνθρωπο» είναι γνωστή και ο τραγουδιστής μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους νεότερα από τις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους ακόλουθούς του, για τους επόμενους σταθμούς της φιλανθρωπικής ομάδας που μαγειρεύει για άστεγους πολίτες. Ωστόσο, επιφύλασσε μία έκπληξη για τους θαυμαστές του. Για ακόμη μία φορά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε την ανατροπή στην εμφάνισή του και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών του. Ειδικότερα, στη φωτογραφία που ανέβασε, εμφανίζεται με πράσινα μαλλιά.
 
 
 
Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες ο τραγουδιστής στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη για μία συναυλία του, βρήκε την ευκαιρία να συνδράμει στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” άλλος άνθρωπος” στην καρδιά της πόλης, αμέσως “σήκωσε μανίκια” και άρχισε να ψιλοκόβει τα λαχανικά για τη λαχταριστή μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών που περιλαμβάνει σήμερα το μενού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τραγουδιστής είναι γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, καθώς και για τα διασκεδαστικά βίντεο με εκτέλεση συνταγών που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της εθελοντικής ομάδας ” ο άλλος άνθρωπος”. Άλλωστε τα έσοδα των συναυλιών όλης της καλοκαιρινής περιοδείας του φέτος θα διατεθούν στην ομάδα.Αν και η θερμοκρασία ήταν υψηλή και ο ήλιος καυτός, το μαγείρεμα στέφθηκε με επιτυχία, ενώ οι εθελοντές συγκίνησαν τους περαστικούς από την Αριστοτέλους, με την προσήλωση τους στην προσφορά.
 
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 
[youtube url=”https://youtu.be/7FFyyF-GeAo”]

Leave a Comment