Ο Τριαντάφυλλος για μία ακόμη φορά «έσπασε τα ρολόγια» στη Μύκονο.

Ο τραγουδιστής απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και φρόντισε να ξεσηκώσει το μαγαζί υπό τους ήχους του τραγουδιού του. Αδιαμφισβήτητα το μπαρ του νησιού των Ανέμων «έγινε θρύψαλα» και οι θαμώνες τον αποθέωσαν τη στιγμή που ανέβηκε στο τραπέζι.Ο τραγουδιστής που δεν σταματά να βρίσκεται με θαυμαστές του, έδειξε να το διασκεδάζει με την ψυχή του, ενώ όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά του έσπευσαν να τον βιντεοσκόπησουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις για το «Survivor All Star» έχουν ξεκινήσει και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα που ενδέχεται να συμμετέχουν αν και εφόσον πραγματοποιηθεί το πρότζεκτ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», η παραγωγή θέλει πολύ την επάνοδο του Τριαντάφυλλου αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.
Οι πρώην παίκτες που ίσως επανέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι: ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.
 
[youtube url=”https://youtu.be/r0oajFzOto0″ width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment