Σάββατο βράδυ γύρω στη μια μετά τα μεσάνυχτα όταν τα κλαμπ στην Χώρα ασφυκτιούσαν από κόσμο ένα black out ήταν αρκετό για βυθίσει στο σκοτάδι σχεδόν όλη την πρωτεύουσα του νησιού και να σταματήσει απότομα τον πανικό του Σαββατοκύριακου.
Φακοί άναψαν στα Ματογιάννια, μαγαζιά άδειασαν και ο κόσμος έκανε μια μαζική έξοδο προς την Φάμπρικα για να φύγει.Η κίνηση εκεί ήταν τέτοια που για μισή ώρα δεν κουνιόταν τίποτε και το τελευταίο λεωφορείο χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο για να παρκάρει, αφού τα transfer είχαν πλημμυρίσει την περιοχή για να παραλάβουν πελάτες.
 
 
IMG_8675_2
 
IMG_8691
 
IMG_8693
 
Πολλοί πελάτες που διασκέδαζαν από το πρωί στα beach club-στο Principote, το Nammos και τον Scorpios η αναμονή ξεπερνούσε κάποιες φορές την μισή ώρα-είπαν να κατέβουν και στη Χώρα το βράδυ του Σαββάτου, οπότε έγινε ο κακός χαμός.
Το ρεύμα επανήλθε μετά από δυο ώρες όταν η πρωτεύουσα του νησιού είχε αδειάσει αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόλαβε να δει το σόου στο καμπαρέ Lio, αφού βρέθηκε για δυο μπερέ στο νησί αφήνοντας για λίγο την Σύρο όπου ξεκουραζόταν.Το Billionaire ετοιμάζεται για το opening όπως και το ολοκαίνουργιο Zuma σε ένα εντυπωσιακό χώρο στο Cavo Tagoo, που θα λειτουργήσει στα μέσα της εβδομάδας σύμφωνα με τον προγραμματισμό, προσφέροντας απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα.
Τέλος οι σαμπάνιες έχουν έχουν την τιμητική τους, αφού ανοίγονται με καταιγιστικούς ενίοτε ρυθμούς όπως οι τριακόσιες φιάλες των δυο Αμερικανών στο Solymar, αλλά σε μικρότερες ποσότητες αφού είναι συλλεκτικές Dom Perignon ή Armand de Brignac με τιμές από 3000 ευρώ και πάνω που έρχονται με βεγγαλικά.
 
 

Leave a Comment