Οι δημόσιες εμφανίσεις της Ριάνα είναι περιορισμένες μετά από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, το οποίο απέκτησε με τον Asap Rocky.

Μετά την εμφάνιση που έκανε στο Wireless Festival όπου τραγουδούσε ο σύντροφός της,  η σταρ εμφανίστηκε στην έκθεση «Mexican Geniuses» του Λονδίνου και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, καθισμένη σε ένα παγκάκι.Με ένα κάζουαλ total black ντύσιμο, λευκά sneakers και χρυσό περιδέραιο, η ντίβα της R&B φωτογραφίζεται αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ριάνα βρίσκεται στην Ευρώπη αυτό το διάστημα, αφού πρόσφατα είχε συνοδεύσει τον πατέρα του παιδιού της και σε μουσικό φεστιβάλ στην Πορτογαλία όπου τραγουδούσε.
 
Δείτε τις φωτογραφίες
 
 
Στην  πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννα, στη γειτονιά Crystal Palace,  η Ριάνα φάνηκε να φορά και πάλι ολόμαυρα ρούχα και να χαμογελά, καθώς ποζάρει.Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα ήταν η χαρά των παπαράτσι, αφού με τις στυλιστικές της επιλογές, μαγνήτιζε κάθε φορά τα βλέματα όλων. Στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, πέρασε το δικό της μήνυμα και αυτό δεν ήταν άλλο, από το γεγονός ότι μία γυναίκα δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της, όταν γίνεται μητέρα.
«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα Ριάνα.
Ο έρωτάς της με τον ράπερ έχει περάσει από πολλά στάδια. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως πολύ στενοί φίλοι, αλλά όσα ένιωθαν ο ένας για τον άλλο ξεπερνούσαν τα όρια της φιλίας.
 
riri

Leave a Comment