Στην προσπάθειά του να διατηρήσει την ψυχική του υγεία, ο Σον Μέντες αναβάλλει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία του, στεναχωρώντας έτσι πολλούς θαυμαστές που περίμεναν για αυτή τη στιγμή.

Ο 23χρονος ερμηνευτής έχει γίνει ένας από τους διασημότερους νέους, με την πορεία του στη μουσική να γνωρίζει ολοένα και περισσότερες επιτυχίες. Ωστόσο, δεν φαίνεται να το απολαμβάνει.Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο Σον Μέντες βρίσκεται έχει φτάσει σε οριακό σημείο και χρειάζεται χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να ανασυγκροτηθεί.«Μου ραγίζει την καρδιά που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των συναυλιών μου», ανακοίνωσε στο κοινό του με ανάρτησή του στο Instagram.
«Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ήμουν έτοιμος να βουτήξω ξανά, αλλά η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς, τα διόδια του δρόμου και η πίεση με έχουν καταβάλει και έχω φτάσει σε οριακό σημείο. Μόλις υπάρξουν περισσότερες ενημερώσεις, υπόσχομαι ότι θα σας ειδοποιήσω. Σας αγαπώ», συνεχίζει στην ανάρτησή του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μοιράζεται με το κοινό του τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τον Απρίλιο είχε κάνει ξανά μια δημοσίευση στο Twitter, στην οποία έλεγε στο κοινό του πως βρίσκεται σε απελπισία και αναρωτιέται «τι πρέπει να κάνει στη ζωή του».

Leave a Comment