Την περίμεναν καιρό απ’ ό,τι φαίνεται την ημέρα του γάμου τους, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.

Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει μερικά πλάνα από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για το νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά παραμένει μυστήριο τι συνέβη μέσα στο εκκλησάκι όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.Μιλώντας στο «Good Morning America» μία από εργαζόμενη στο παρεκκλήσι που ήταν παρούσα, αποκάλυψε πως ήταν τόσο συγκινημένοι που έκλαιγαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο όταν είπαν το «Δέχομαι».
«Ήταν πολύ γλυκό. Ήταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι και έκλαιγαν ο ένας κοιτώντας τον άλλο. Τα παιδιά ήταν ακριβώς από πίσω τους. Εκείνη φορούσε ένα ωραίο μπεζ δαντελωτό φόρεμα, το πέπλο ήταν όμορφο, όλα ήταν υπέροχα», είπε η γυναίκα.
 
 
Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, το Σάββατο 16 Ιουλίου.
«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λίγο μετά τον γάμο τους στην ιστοσελίδα της.
«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/fs5ru45yk7I” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

Leave a Comment