Η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα  «On The JLo».
«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», είπε η ηθοποιός του «Marry Me», η οποία όπως φάνηκε ήταν ξετρελαμένη με τον γάμο της.
Αποκαλώντας την τελετή στο Λας Βέγκας «ακριβώς αυτό που θέλαμε», η σταρ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το… ταξίδι τους μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.
 
«Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)».
[youtube url=”https://youtu.be/fs5ru45yk7I” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
Η Λόπεζ ντύθηκε νύφη με «ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία» και αντάλλαξαν όρκους με τον Άφλεκ στο «μικρό παρεκκλήσι» και «δώσαμε ο ένας στον άλλον τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας».
Couple1
Lopez_Bride

Leave a Comment