Την πρώτη του φωτογραφία με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανάρτησε πριν από λίγο στα social media του, ο Χρήστος Δάντης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία με την πρώην παίκτρια του Survivor, από τα παρασκήνια στο Βεάκειο όπου έδωσε συναυλία.
 
 
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Χρήστος Δάντης ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και αποκάλεσε τη σύντροφό του «βουνό», όπως συνήθιζαν να τη φωνάζουν οι συμπαίκτες της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε. Καλό καλοκαίρι βουνό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον “Θυμό”, που είπε στο “Στην Υγειά μας”. Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το “Στην Υγειά μας”. Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.
Στην πορεία, η ίδια πρόσθεσε ότι: «Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι “αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό”».
 
 
 
 
 

Leave a Comment