Μετά τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κέβιν Φέντερλαϊν που κυκλοφόρησαν, σύμφωνα με τον οποίο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κακή σχέση με τα παιδιά της, η ποπ σταρ έδωσε τη δική της απάντηση στα social media.
Ο πρώην σύζυγός της, υποστήριξε ότι τα παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους, δεν θέλουν να τη βλέπουν και τόνισε ότι ένας παράγοντας που οδήγησε σε αυτό, είναι η συχνότητα με την οποία η τραγουδίστρια δημοσιεύει γυμνές της φωτογραφίες.
Η Σπίαρς αντέδρασε άμεσα. Αρχικά έγραψε σε Instagram story της: «Με ξαφνιάζει που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου… Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε “Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους” Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».
 
 
Αργότερα επανήλθε με μία δημοσίευση στο προφίλ της, όπου αναφέρεται στην υποχρεωτική κηδεμονία της και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της.
«Προς συμπλήρωση των όσων είπα στο story μου.. Όπως λέει και η μητριά τους “ό,τι συμβαίνει έξω από αυτό το σπίτι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σπίτι”. Θα ήθελα να μοιραστώ ότι η πόρτα για την έξοδο συμβολίζει τις λευκές πύλες στις οποίες με κρατούσαν για 15 χρόνια… η κηδεμονία έχει λήξει μόλις 8 μήνες!!! Το να μπορώ πλέον να έχω μετρητά από τον έξω κόσμο για πρώτη φορά είναι πάρα πολύ διαφωτιστικό.. είμαστε ίσοι τώρα; Σαν σε πραγματική ισότητα; Υπενθύμιση ότι το τραύμα και οι προσβολές που ήρθαν με τη φήμη και αυτή τη δουλειά δεν επηρέασαν μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα το καλύτερο.. Ειλικρινά θα ήθελα να μοιραστώ τα 2 σεντς !!! Τολμώ να πω στον Φεντερλαιν να παρακολουθήσει το μεγάλο κ@@ βίντεο. Άλλοι καλλιτέχνες έχουν κάνει πολύ χειρότερα όταν τα παιδιά τους ήταν πάρα πολύ μικρά», έγραψε αρχικά η Σπίαρς και στη συνέχεια εξήγησε ότι Kατά τη διάρκεια της αυστηρής της κηδεμονίας, βρισκόταν σε διαρκή έλεγχο επί 15 χρόνια και χρειαζόταν άδεια για να πάρει ακόμα και παρακεταμόλη».
Η Σπίαρς ανέφερε επίσης ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει να κάνει πολλά περισσότερα από το να εμφανίζεται τόπλες στην παραλία και πως δεν της κάνει έκπληξη η αντιμετώπιση που υπάρχει από την οικογένειά της, σε όλα όσα έχει περάσει.
 

Leave a Comment