Τι είναι αυτό που την απασχολεί περισσότερο δεν γνωρίζουμε σίγουρα όμως η Shakira δεν πρέπει να περνάει και τις καλύτερες ημέρες της ζωής της, αφού τα μέτωπα που έχει ανοίξει στην Ισπανία είναι πολλά.

Απο την μια ο χωρισμός με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Πικέ, απο την άλλη η εφορία, η Λατίνα σταρ απο την Κολομβία ψάχνει να βρει διέξοδο στο Μαϊάμι και να αφήσει πίσω της τον χωρισμό αλλά και την… εφορία!

Πηγές που βρίσκονται κοντά στον στενό κύκλο της Shakira δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six ότι η 45χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira, θέλει να ξεφύγει από τη Βαρκελώνη και να ζήσει μόνιμα στο Μαϊάμι, αφήνοντας πίσω της τα προσωπικά προβλήματα που την στοιχειώνουν.
 
 
Ο χωρισμός της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και η μεγάλη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, έχει κάνει την Shakira να ψάχνει διέξοδο στην Αμερική και το Μαϊάμι όπου έχει την υπόλοιπη οικογένεια της αλλά και φίλους που θα την βοηθήσουν και θα της παρέχουν την τόσο αναγκαία υποστήριξη.
 
 
Η ίδια άλλωστε διαθέτει στην πόλη μια πολυτελής έπαυλη δίπλα απο την θάλασσα όπου θεωρεί ότι θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει ξανά την ζωή της.Το σίγουρο είναι ότι ο Πικέ δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και πολύ περισσότερο απ’ όλους η εφορία της Ισπανίας με την τραγουδίστρια να έχει ήδη πληρώσει 17,5 εκατομμύρια δολάρια στην ισπανική εφορία για να τακτοποιήσει την υποχρέωσή της.
 

Leave a Comment