Ο Νίκος Βέρτης έχοντας ολοκληρώσει μία δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν, μετά το πρόσφατο συμβάν με τον έλεγχο της αστυνομίας σε κέντρο όπου τραγουδούσε, αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη και να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Στο περιοδικό ΟΚ! ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, την οποία εδώ και πολλά χρόνια κρατά μυστική. Μετά από μια αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στα προσωπικά του τραγουδιστή, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ο καλλιτέχνης βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα τόσο σοβαρή που είναι έτοιμος να κάνει και το μεγάλο βήμα να παντρευτεί.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί, κάθε φορά που του χρεώνουν μια σχέση, συνήθως είναι… ελεύθερος. «Ο Γιώργος είπε κάτι για πλάκα και το πήραν όλοι στα σοβαρά! Συνήθως κάθε φορά που λένε ότι έχω σχέση είμαι ελεύθερος. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, έχω κάνει τις σχέσεις μου, ξέρεις καλά ότι δεν τις διατυμπανίζω και αυτό γιατί δεν θέλω κάθε φορά η κοπέλα που είναι δίπλα μου να φοράει στην πλάτη της σαν στάμπα το όνομά μου. Εκτός από εκείνη που θα κάνω οικογένειά μαζί της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν νιώθω ακόμα έτοιμος να κάνω ένα τέτοιο βήμα» .  
Σε συνέχεια των δηλώσεών του απάντησε στο αν είναι καταπιεστικό όλα αυτά τα χρόνια να κρύβει τα προσωπικά του: «Δεν κρύβομαι. Μια χαρά ζω τη ζωή μου. Απλά δεν περπατάω μαζί με μια κοπέλα χέρι χέρι σε μέρη που θα μπορούσαν να μας δουν. Ο κύριος λόγος που κρύβω τις σχέσεις μου είναι γιατί θέλω να τις προστατεύσω. Και αυτό, πίστεψέ με, έχει εκτιμηθεί πολύ. Γιατί με όσες γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή μου έχουμε κρατήσει επαφές, δεν έχω τσακωθεί ποτέ». 
 
 
Κλείνοντας ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε αν έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του πολύχρονη σχέση, η οποία όμως δεν είδε το φως της δημοσιότητας: «Ναι, έχω κάνει. Δεν ήταν δύσκολο να κρατήσω τις σχέσεις μου μακριά από τα φώτα γιατί με τις γυναίκες που ήμασταν μαζί μοιραζόμασταν το ίδιο σκεπτικό. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει διάρκεια».

Leave a Comment