Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η αγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα στο πλάι του συντρόφου της Λάζαρου Βαφειάδη, στον οποίο έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου τους τελευταίους μήνες παράλληλα με την καριέρα της. 
 
 
Στο μεταξύ κάνουν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από την εμφάνιση της Πάολας σε πίστα όπου διακρίνεται η κοιλιά της εμφανώς φουσκωμένη, φουντώνοντας έτσι τις φήμες για εγκυμοσύνη, όπως έχει γίνει ξανά και στο παρελθόν.Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων από μια συναυλία της τραγουδίστριας. Η Πάολα κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αισθάνεται το ίδιο για εκείνη και της το αποδεικνύει με κάθε του κίνηση.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.
Πολύ θετικά επηρέασε την σχέση τους και η καραντίνα καθώς η παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η Πάολα να βρίσκεται στην Κρήτη.

Leave a Comment