Δηλώσεις παραχώρησε η Αναστασία και ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί bullying, ενώ μίλησε ακόμα και για τον χώρο της τραπ.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο αν έχει δεχτεί κακές συμπεριφορές. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Τι bullying να έχω δεχτεί; Γελάω. Ούτε καν! Δόξα τω Θεώ, ήμουν από τα παιδιά τα τυχερά και δεν είχα δεχτεί τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.Όσο για τη Eurovision δήλωσε: «Λοιπόν, είναι ένα βάρος μεγάλο, γιατί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θέλει πολλή σκέψη και πολλή δουλειά. Δεν ξέρω».Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο τραγούδι της και ανυπομονεί να το κυκλοφορήσει. «Θα χορέψουμε πολύ», δήλωσε.
Όσο για την τραπ μουσική, είπε: «Γενικά, έχω επαφή με όλους τους χώρους. Δεν παίρνω θέση σε τίποτα από αυτά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ο καθένας τα κάνει για κάποιον λόγο. Εμένα δεν με ενοχλούν και δεν τους ενοχλώ».
Τέλος, ανέφερε πως κατά τη γνώμη της στον χώρο της μουσικής, δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση. «Θεωρώ πως παίζει ρόλο η προσωπικότητα. Αν δείχνεις τι πραγματικά είσαι στον κόσμο, το λαμβάνει και μέσα από αυτό σε αγαπάει και σε κρατάει», είπε.

Leave a Comment