Μετά τις πολύ επιτυχημένες και sold out καλοκαιρινές εμφανίσεις τους, η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική μπάντα της επιστρέφουν στο Θέατρο Άλσος για δύο τελευταίες βραδιές, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα συνθέτουν το παζλ μίας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα Βίσση, με «αγάπη υπερβολική», ξέρει να χαρίζει σε όλους τους θαυμαστές της.
Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό ένα ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι.
Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μία φωτεινή γιορτή της μουσικής.
Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κολοκοτρώνης (μπουζούκι), Χρήστος Κυριαζής (γκάιντα, σαξόφωνο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Νίκος Παγώνης (τύμπανα), Carlos E. Perez (κιθάρες), Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, μαέστρος), Τάκης Φοίτος (μπάσο)
 

Leave a Comment