Η Άννα Βίσση είχε παραβρεθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Κάρολου, πριν από περίπου 20 χρόνια, όπως αποκάλυψε.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε τραγουδήσει στον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ το γενέθλιο τραγούδι.
«Του τραγούδησα το ‘Happy Birthday’ και -θα γελάσετε-, αλλά τότε τον είχα βρει και λίγο σέξι. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια σου λέω», είπε γελώντας η Άννα Βίσση.Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που τον βρήκε ελκυστικό και όπως ανέφερε, δεν ήταν η εμφάνισή του. «Τον βρήκα σέξι, γιατί για εμένα η εξυπνάδα είναι σέξι. Ήταν έξυπνος, έκανε ωραία σχόλια, με πλησίασε με έναν πολύ γοητευτικό τρόπο. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Βλακείες λέω, ήταν και αυτό», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε πως η εκδήλωση είχε γίνει σε ένα παλάτι δίπλα από το Μπάκιγχαμ, που γίνονταν διάφορα events. «Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου, μου άρεσε», είπε κλείνοντας.
Τον Νοέμβριο του 2001, η Άννα Βίσση τραγούδησε στη Βρετανική Ακαδημία σε πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, από τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή της Αθήνας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις εργασίες της. Όπως ανακοινώθηκε τελικά, συγκεντρώθηκαν 825.000.000 δραχμές.
 
[youtube url=”https://youtu.be/YAPlgsyV3N8″ scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

Leave a Comment